Расширенный поиск

Verkkokauppa.com - todennäköisesti aina halvempi

Verkkokauppa.com on Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä. Yhtiö myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli- ja navigaatiotuotteita Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöiden, 2000 postikonttorin ja 500 R-kioskin kautta. Yhtiö on perustettu 1992 ja sillä on yli 500 työntekijää neljässä toimipisteessä. Yhtiön pääkonttori on Jätkäsaaressa, Helsingissä.

Helsingin myymälä, päävarastomme, päähuoltomme ja valmistuspalvelut toimivat kaikki saman katon alla Jätkäsaaressa, Helsingissä. Pirkkalassa myymälä sijaitsee Kauppakeskus Veskassa, aivan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ja Bauhausin Pirkkalan kupeessa. Oulun myymälä sijaitsee Kaakkurinkulman kauppakeskuksessa, Kaakkurissa, aivan Bauhaus Oulun vieressä.

Tuotteita voit tilata netin kautta postitse kotiin tai valmiiksi noutoon kaikkiin myymälöihin. Helsingin myymälästä voit ostaa heti päävarastosta löytyviä tuotteita myös ilman tilausta sekä myymälässä voit tehdä myös tilauksen/varauksen tuotteesta mikäli tavaraa ei heti löydy.

Toisin kuin muilta kasvottomilta nettikaupoilta, meiltä Verkkokauppa.comista saat myös aidon ja parhaan palvelun. Hoidamme itse pääosin tuotteidemme takuuasiat ja asiakkaan tyytyväisyys on aina meille tärkeintä.

Meidän Helsingin 19700 m2:n toimitilat, yli 2000 m2:n Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälät sekä yli 500 hengen henkilökuntamme pitävät huolen, että tavara liikkuu nopeasti. Olemme toimittaneet yli 9 miljoonaa lähetystä ja yli 15 miljoonaa tuotetta asiakkaillemme 20 vuoden aikana!

Myymälöissämme ja verkossa ovat aina samat edulliset hinnat ja lisäksi saat tuotteille 32 päivän palautusoikeuden. Lisäksi takuuasioissa pyrimme toimittamaan asiakkaalle uuden tai korjatun tuotteen mahdollisimman ripeästi - ilman hidasta tuotteen kierrätystä valmistajalle tai maahantuojalle. Me kerromme avoimesti kaikkien tuotteiden hinnat, tarkan saatavuuden perustuen oman varastomme ja maahantuojien varastotilanteeseen sekä valmistajien ja tehtaiden yleisiin toimitusaikoihin.

Laskemme myös kokoajan tuotteiden keskimääräistä toimitusaikaa ja teemme toimitusaika-arvioita näihin tietoihin perustuen. Me emme mainosta valmistajan tai maahantuojan varastosaldoja ominamme vaan teemme selkeän eron oman varaston, valmistajan tai maahantuojan varaston välille.

Vi betjänar också på svenska! We offer service also in English! Обслуживаем на русском языке!